Tomboy-ng-bin - voisiko siihen liittää suomenkielen sanakirjan?

Koostin AUR:sta tomboy-ng-bin muistilaput sovelluksen. Se asentuin toimimaan ilman porttausta. Sen koko asennuksen jälkeen on 1,7 Mt (kun flatpakin Tomboy on yli 300 Mt). Se (tomboy-ng-bin) toimii hyvin (minulla) englannin kielisenä. Sen asetuksissa (‘Settings’) on välilehti ‘Spell’ ja sen alla 2 kohtaa: ‘Set spell library’ ja ‘Set Dictionary’. Saisiko näihin kansioihin liitettyä jotenkin esim voikko-paketin jonkun version (eli vähän samaa kuten libreoffice- pakettiin voi lisätä) ?

Voikko-fi paketti sisältää sanakirjan. Tiedostot kansion /usr/share/voikko/5/mor-standard/ alla.

@Chrysostomus hei, Kiitos neuvosta ! En saanut asennettua. Olisiko niin, että tämä sovellus on koodattu hyväksymään vain Hunspell -kirjastot ja -sanakirjat, joten voikko-fi jäänee sen ulkopuolelle. Tähän viittaa se, että oheisen tombloy:n Settings sivun kuvassa manitaan Hunspell -kirjasto ja -sanakirja ja näkyy niiden polut. Lisäksi tomboy:n kirjasto kohdassa oleva libhunspell-1.7.so.0.0.1 tiedosto on /usr/lib kansion viimeisellä rivillä ja sen alussa joku erikoismerkki. Sanakirjan valintapolun takana /usr/share/voikko/5/mor/standard/ tomboy ei näe (näytä) siellä olevia 3 voikkoon liittyvä tiedostoja.

@Chrysostomus hei, Löysin Manjaro Hello / Discover software- osiosta suomenkielisen muistilappusovelluksen Gnote, jossa on copy-paste toimiva toiminto. Sen vuoksi poistin tomboy-ng-bin soveluksen.

This topic was automatically closed 15 days after the last reply. New replies are no longer allowed.