Can't connect external monitor (NVIDIA/INTEL)

I installed latest nvidia-prime from mhwd. But my external monitor doesn’t connect. May I miss something?

inxi -Fxxx

System: Host: ceyhun-pc Kernel: 5.4.74-1-MANJARO x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 10.2.0 Desktop: GNOME 3.38.1
tk: GTK 3.24.23 wm: gnome-shell dm: GDM 3.38.1 Distro: Manjaro Linux
Machine: Type: Laptop System: LENOVO product: 81FV v: Lenovo Legion Y530-15ICH serial: <superuser/root required> Chassis:
type: 10 v: Lenovo Legion Y530-15ICH serial: <superuser/root required>
Mobo: LENOVO model: LNVNB161216 v: NO DPK serial: <superuser/root required> UEFI: LENOVO v: 8JCN48WW
date: 11/02/2018
Battery: ID-1: BAT0 charge: 47.1 Wh condition: 47.1/52.5 Wh (90%) volts: 12.8/11.4 model: SMP L17M3PG3 type: Li-poly
serial: 7607 status: Full
CPU: Info: 6-Core model: Intel Core i7-8750H bits: 64 type: MT MCP arch: Kaby Lake rev: A L2 cache: 9216 KiB
flags: avx avx2 lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx bogomips: 52815
Speed: 855 MHz min/max: 800/4100 MHz Core speeds (MHz): 1: 799 2: 800 3: 800 4: 800 5: 800 6: 800 7: 800 8: 801
9: 800 10: 800 11: 800 12: 800
Graphics: Device-1: Intel UHD Graphics 630 vendor: Lenovo driver: i915 v: kernel bus ID: 00:02.0 chip ID: 8086:3e9b
Device-2: NVIDIA GP107M [GeForce GTX 1050 Mobile] vendor: Lenovo driver: nvidia v: 455.38 bus ID: 01:00.0
chip ID: 10de:1c8d
Device-3: Chicony Integrated Camera (1280x720@30) type: USB driver: uvcvideo bus ID: 1-6:3 chip ID: 04f2:b604
serial: 0001
Display: x11 server: X.org 1.20.9 compositor: gnome-shell driver: modesetting alternate: fbdev,intel,vesa
resolution:
OpenGL: renderer: Mesa Intel UHD Graphics 630 (CFL GT2) v: 4.6 Mesa 20.2.1 direct render: Yes
Audio: Device-1: Intel Cannon Lake PCH cAVS vendor: Lenovo driver: snd_hda_intel v: kernel bus ID: 00:1f.3
chip ID: 8086:a348
Sound Server: ALSA v: k5.4.74-1-MANJARO
Network: Device-1: Qualcomm Atheros QCA9377 802.11ac Wireless Network Adapter vendor: Lenovo driver: ath10k_pci v: kernel
port: 4000 bus ID: 07:00.0 chip ID: 168c:0042
IF: wlan0 state: up mac: f8:a2:d6:f6:88:f5
Device-2: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet vendor: Lenovo driver: r8168 v: 8.048.03-NAPI
port: 3000 bus ID: 08:00.0 chip ID: 10ec:8168
IF: eth0 state: down mac: e8:6a:64:ac:b0:c2
Device-3: Qualcomm Atheros type: USB driver: btusb bus ID: 1-14:4 chip ID: 0cf3:e500
IF-ID-1: br-9109b192ecff state: up speed: N/A duplex: N/A mac: 02:42:75:17:24:75
IF-ID-2: docker0 state: down mac: 02:42:c3:a6:19:ce
IF-ID-3: veth27232fe state: up speed: 10000 Mbps duplex: full mac: c6:50:6c:83:d3:50
IF-ID-4: vethc4f9e19 state: up speed: 10000 Mbps duplex: full mac: 3a:b2:6a:bf:98:c9
Drives: Local Storage: total: 476.94 GiB used: 102.71 GiB (21.5%)
ID-1: /dev/sda vendor: SanDisk model: SD9SB8W512G1101 size: 476.94 GiB speed: 6.0 Gb/s serial: 190296801256
rev: 6001 scheme: GPT
Partition: ID-1: / size: 229.70 GiB used: 39.54 GiB (17.2%) fs: ext4 dev: /dev/sda1
ID-2: /home size: 229.97 GiB used: 63.17 GiB (27.5%) fs: ext4 dev: /dev/sda2
Swap: ID-1: swap-1 type: partition size: 7.81 GiB used: 0 KiB (0.0%) priority: -2 dev: /dev/sda4
Sensors: System Temperatures: cpu: 42.0 C mobo: N/A
Fan Speeds (RPM): N/A
Info: Processes: 272 Uptime: 5m Memory: 15.52 GiB used: 1.38 GiB (8.9%) Init: systemd v: 246 Compilers: gcc: 10.2.0
Packages: pacman: 1579 Shell: Zsh v: 5.8 default: Bash v: 5.0.18 running in: tilix inxi: 3.1.08