"Unhandled page fault on execute access to..." when using wine on my intel GPU

When running winecfg or wineboot, or anything else to do with wine I get the following error:

wine: Unhandled page fault on execute access to 00007FF680AD49F0 at address 00007FF680AD49F0 (thread 00fc), starting debugger...

However, when I run it when using the NVIDIA GPU, or in hybrid mode, it runs fine.
I was recently uninstalled my NVIDIA driver for it to be reinstalled, and decided to run wine on the intel GPU, and it worked fine!
So I have a feeling it’s got something to do with my GPU drivers…I don’t know.
I would appreciate any help, thanks.

System info
System:
  Kernel: 5.15.28-1-MANJARO arch: x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 11.2.0
    parameters: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-5.15-x86_64
    root=UUID=ee069653-05a6-40d7-911d-edad961c95f4 rw quiet apparmor=1
    security=apparmor udev.log_priority=3
  Desktop: KDE Plasma v: 5.24.3 tk: Qt v: 5.15.3 info: latte-dock
    wm: kwin_x11 vt: 1 dm: SDDM Distro: Manjaro Linux base: Arch Linux
Machine:
  Type: Laptop System: LENOVO product: 80TU v: Lenovo ideapad 310-14IKB
    serial: <superuser required> Chassis: type: 10 v: Lenovo ideapad 310-14IKB
    serial: <superuser required>
  Mobo: LENOVO model: Torronto 4C2 v: NO DPK serial: <superuser required>
    UEFI: LENOVO v: 3JCN21WW date: 09/23/2016
Battery:
  ID-1: BAT0 charge: 20.2 Wh (100.0%) condition: 20.2/30.0 Wh (67.3%)
    volts: 8.5 min: 7.4 model: SMP L15M2PB2 type: Li-poly serial: <filter>
    status: full
Memory:
  RAM: total: 19.44 GiB used: 4.14 GiB (21.3%)
  RAM Report:
    permissions: Unable to run dmidecode. Root privileges required.
CPU:
  Info: model: Intel Core i7-7500U bits: 64 type: MT MCP arch: Amber/Kaby Lake
    note: check family: 6 model-id: 0x8E (142) stepping: 9 microcode: 0xEC
  Topology: cpus: 1x cores: 2 tpc: 2 threads: 4 smt: enabled cache:
    L1: 128 KiB desc: d-2x32 KiB; i-2x32 KiB L2: 512 KiB desc: 2x256 KiB
    L3: 4 MiB desc: 1x4 MiB
  Speed (MHz): avg: 3500 high: 3501 min/max: 400/3500 scaling:
    driver: intel_pstate governor: powersave cores: 1: 3500 2: 3500 3: 3500
    4: 3501 bogomips: 23209
  Flags: avx avx2 ht lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx
  Vulnerabilities:
  Type: itlb_multihit status: KVM: VMX disabled
  Type: l1tf
    mitigation: PTE Inversion; VMX: conditional cache flushes, SMT vulnerable
  Type: mds mitigation: Clear CPU buffers; SMT vulnerable
  Type: meltdown mitigation: PTI
  Type: spec_store_bypass
    mitigation: Speculative Store Bypass disabled via prctl and seccomp
  Type: spectre_v1
    mitigation: usercopy/swapgs barriers and __user pointer sanitization
  Type: spectre_v2 mitigation: Retpolines, IBPB: conditional, IBRS_FW,
    STIBP: conditional, RSB filling
  Type: srbds mitigation: Microcode
  Type: tsx_async_abort status: Not affected
Graphics:
  Device-1: Intel HD Graphics 620 vendor: Lenovo driver: i915 v: kernel ports:
    active: DP-1,eDP-1 empty: HDMI-A-1,HDMI-A-2 bus-ID: 00:02.0
    chip-ID: 8086:5916 class-ID: 0300
  Device-2: NVIDIA GM108M [GeForce 920MX] vendor: Lenovo driver: nvidia
    v: 510.54 alternate: nouveau,nvidia_drm pcie: gen: 1 speed: 2.5 GT/s
    lanes: 4 link-max: gen: 3 speed: 8 GT/s bus-ID: 03:00.0 chip-ID: 10de:134f
    class-ID: 0302
  Device-3: Chicony EasyCamera type: USB driver: uvcvideo bus-ID: 1-4:4
    chip-ID: 04f2:b57d class-ID: 0e02 serial: <filter>
  Display: x11 server: X.Org v: 1.21.1.3 compositor: kwin_x11 driver: X:
    loaded: modesetting gpu: i915 display-ID: :0 screens: 1
  Screen-1: 0 s-res: 3280x1050 s-dpi: 97 s-size: 862x276mm (33.94x10.87")
    s-diag: 905mm (35.63")
  Monitor-1: DP-1 pos: top-right res: 1680x1050 hz: 60 size: N/A modes:
    max: 1024x768 min: 640x480
  Monitor-2: eDP-1 pos: primary,bottom-l model: BOE Display 0x0698
    built: 2015 res: 1600x900 hz: 60 dpi: 132 gamma: 1.2
    size: 309x173mm (12.17x6.81") diag: 354mm (13.9") ratio: 16:9
    modes: 1366x768
  OpenGL: renderer: Mesa Intel HD Graphics 620 (KBL GT2) v: 4.6 Mesa 21.3.7
    direct render: Yes
Audio:
  Device-1: Intel Sunrise Point-LP HD Audio vendor: Lenovo
    driver: snd_hda_intel v: kernel alternate: snd_soc_skl bus-ID: 00:1f.3
    chip-ID: 8086:9d71 class-ID: 0403
  Sound Server-1: ALSA v: k5.15.28-1-MANJARO running: yes
  Sound Server-2: JACK v: 1.9.20 running: no
  Sound Server-3: PulseAudio v: 15.0 running: yes
  Sound Server-4: PipeWire v: 0.3.48 running: yes
Network:
  Device-1: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet
    vendor: Lenovo driver: r8169 v: kernel pcie: gen: 1 speed: 2.5 GT/s lanes: 1
    port: 4000 bus-ID: 01:00.0 chip-ID: 10ec:8168 class-ID: 0200
  IF: enp1s0 state: down mac: <filter>
  Device-2: Qualcomm Atheros QCA9377 802.11ac Wireless Network Adapter
    vendor: Lenovo driver: ath10k_pci v: kernel pcie: gen: 1 speed: 2.5 GT/s
    lanes: 1 bus-ID: 02:00.0 chip-ID: 168c:0042 class-ID: 0280
  IF: wlp2s0 state: up mac: <filter>
Bluetooth:
  Device-1: Qualcomm Atheros type: USB driver: btusb v: 0.8 bus-ID: 1-7:7
    chip-ID: 0cf3:e500 class-ID: e001
  Report: rfkill ID: hci0 rfk-id: 3 state: up address: see --recommends
Drives:
  Local Storage: total: 372.62 GiB used: 303.64 GiB (81.5%)
  SMART Message: Unable to run smartctl. Root privileges required.
  ID-1: /dev/sda maj-min: 8:0 vendor: Kingston model: SA400S37240G
    size: 223.57 GiB block-size: physical: 512 B logical: 512 B speed: 6.0 Gb/s
    type: SSD serial: <filter> rev: 0102 scheme: GPT
  ID-2: /dev/sdb maj-min: 8:16 vendor: Seagate model: ST9160412AS
    size: 149.05 GiB block-size: physical: 512 B logical: 512 B speed: 3.0 Gb/s
    type: HDD rpm: 7200 serial: <filter> rev: HPM1 scheme: MBR
Partition:
  ID-1: / raw-size: 223.27 GiB size: 218.71 GiB (97.96%)
    used: 189.09 GiB (86.5%) fs: ext4 dev: /dev/sda2 maj-min: 8:2
  ID-2: /boot/efi raw-size: 300 MiB size: 299.4 MiB (99.80%)
    used: 288 KiB (0.1%) fs: vfat dev: /dev/sda1 maj-min: 8:1
Swap:
  Alert: No swap data was found.

Similar problem, I cant´t open Wine.

Do you have an optimus laptop @Mario156090?

@YoungFellow yes, optimus.

NVIDIA?
If so, which driver version?

Installed latest update, and the problem persists :frowning: