Pamac showing updates that aren't there

The Pamac icon on my KDE panel is showing the ‘updates pending’ symbol and hovering over it tells me that there’s ‘1 available update’. But as soon as I click it, pamac tells me there are no available updates. Pacman tells me the same thing( no updates).
There’s a fleeting option of ‘OS- updates’, but it disappears before I can click it. I switched to testing 3 days earlier.

System:
  Kernel: 5.14.17-1-MANJARO x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 11.1.0
  parameters: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-5.14-x86_64
  root=UUID=fcdb9873-0f53-43d2-af1e-70d903a54569 rw quiet udev.log_priority=3
  Desktop: KDE Plasma 5.23.2 tk: Qt 5.15.2 wm: kwin_wayland vt: 2 dm: SDDM
  Distro: Manjaro Linux base: Arch Linux
Machine:
  Type: Laptop System: HP product: OMEN by HP Laptop 15-dc1xxx v: N/A
  serial: <filter> Chassis: type: 10 serial: <filter>
  Mobo: HP model: 8575 v: 21.17 serial: <filter> UEFI: AMI v: F.23
  date: 07/06/2021
Battery:
  ID-1: BAT0 charge: 31.6 Wh (79.6%) condition: 39.7/39.7 Wh (100.0%)
  volts: 12.4 min: 11.6 model: HP Primary type: Li-ion serial: N/A
  status: Unknown
CPU:
  Info: 6-Core model: Intel Core i7-9750H bits: 64 type: MT MCP
  arch: Kaby Lake note: check family: 6 model-id: 9E (158) stepping: A (10)
  microcode: EA cache: L2: 12 MiB
  flags: avx avx2 lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx
  bogomips: 62431
  Speed: 800 MHz min/max: 800/4500 MHz Core speeds (MHz): 1: 800 2: 4462
  3: 3581 4: 2554 5: 1885 6: 1162 7: 803 8: 800 9: 800 10: 1348 11: 800
  12: 800
  Vulnerabilities: Type: itlb_multihit status: KVM: VMX disabled
  Type: l1tf
  mitigation: PTE Inversion; VMX: conditional cache flushes, SMT vulnerable
  Type: mds mitigation: Clear CPU buffers; SMT vulnerable
  Type: meltdown mitigation: PTI
  Type: spec_store_bypass
  mitigation: Speculative Store Bypass disabled via prctl and seccomp
  Type: spectre_v1
  mitigation: usercopy/swapgs barriers and __user pointer sanitization
  Type: spectre_v2 mitigation: Full generic retpoline, IBPB: conditional,
  IBRS_FW, STIBP: conditional, RSB filling
  Type: srbds mitigation: Microcode
  Type: tsx_async_abort status: Not affected
Graphics:
  Device-1: Intel CoffeeLake-H GT2 [UHD Graphics 630] vendor: Hewlett-Packard
  driver: i915 v: kernel bus-ID: 00:02.0 chip-ID: 8086:3e9b class-ID: 0300
  Device-2: NVIDIA TU117M [GeForce GTX 1650 Mobile / Max-Q]
  vendor: Hewlett-Packard driver: nvidia v: 495.44
  alternate: nouveau,nvidia_drm bus-ID: 01:00.0 chip-ID: 10de:1f91
  class-ID: 0300
  Device-3: Quanta HP Wide Vision HD Camera type: USB driver: uvcvideo
  bus-ID: 1-6:3 chip-ID: 0408:5300 class-ID: 0e02 serial: <filter>
  Display: wayland server: X.Org 1.21.1.2 compositor: kwin_wayland driver:
  loaded: modesetting display-ID: :1 screens: 1
  Screen-1: 0 s-res: 1920x1080 s-dpi: 96 s-size: 508x285mm (20.0x11.2")
  s-diag: 582mm (22.9")
  Monitor-1: XWAYLAND0 res: 1920x1080 hz: 60 dpi: 143
  size: 340x190mm (13.4x7.5") diag: 389mm (15.3")
  OpenGL: renderer: Mesa Intel UHD Graphics 630 (CFL GT2) v: 4.6 Mesa 21.2.4
  direct render: Yes
Audio:
  Device-1: Intel Cannon Lake PCH cAVS vendor: Hewlett-Packard
  driver: snd_hda_intel v: kernel alternate: snd_soc_skl,snd_sof_pci_intel_cnl
  bus-ID: 00:1f.3 chip-ID: 8086:a348 class-ID: 0403
  Sound Server-1: ALSA v: k5.14.17-1-MANJARO running: yes
  Sound Server-2: JACK v: 1.9.19 running: no
  Sound Server-3: PulseAudio v: 15.0 running: yes
  Sound Server-4: PipeWire v: 0.3.39 running: yes
Network:
  Device-1: Intel Cannon Lake PCH CNVi WiFi driver: iwlwifi v: kernel
  bus-ID: 00:14.3 chip-ID: 8086:a370 class-ID: 0280
  IF: wlo1 state: up mac: <filter>
  Device-2: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet
  vendor: Hewlett-Packard driver: r8169 v: kernel port: 3000 bus-ID: 03:00.0
  chip-ID: 10ec:8168 class-ID: 0200
  IF: eno1 state: down mac: <filter>
Bluetooth:
  Device-1: Intel Bluetooth 9460/9560 Jefferson Peak (JfP) type: USB
  driver: btusb v: 0.8 bus-ID: 1-14:4 chip-ID: 8087:0aaa class-ID: e001
  Report: rfkill ID: hci0 rfk-id: 1 state: up address: see --recommends
RAID:
  Hardware-1: Intel 82801 Mobile SATA Controller [RAID mode] driver: ahci
  v: 3.0 port: 5060 bus-ID: 00:17.0 chip-ID: 8086:282a rev: N/A class-ID: 0104
Drives:
  Local Storage: total: 1.14 TiB used: 198.83 GiB (17.0%)
  SMART Message: Unable to run smartctl. Root privileges required.
  ID-1: /dev/nvme0n1 maj-min: 259:0 vendor: Western Digital
  model: PC SN720 SDAPNTW-256G-1006 size: 238.47 GiB block-size:
  physical: 512 B logical: 512 B speed: 31.6 Gb/s lanes: 4 type: SSD
  serial: <filter> rev: 10112006 temp: 44.9 C scheme: GPT
  ID-2: /dev/sda maj-min: 8:0 vendor: HGST (Hitachi) model: HTS721010A9E630
  size: 931.51 GiB block-size: physical: 4096 B logical: 512 B speed: 6.0 Gb/s
  type: HDD rpm: 7200 serial: <filter> rev: A3T0 scheme: GPT
Partition:
  ID-1: / raw-size: 40 GiB size: 39.07 GiB (97.69%) used: 16.17 GiB (41.4%)
  fs: ext4 dev: /dev/nvme0n1p4 maj-min: 259:4
  ID-2: /boot/efi raw-size: 260 MiB size: 256 MiB (98.46%)
  used: 82.3 MiB (32.2%) fs: vfat dev: /dev/nvme0n1p1 maj-min: 259:1
  ID-3: /home raw-size: 58.91 GiB size: 57.73 GiB (98.00%)
  used: 18.21 GiB (31.6%) fs: ext4 dev: /dev/nvme0n1p5 maj-min: 259:5
Swap:
  Kernel: swappiness: 10 (default 60) cache-pressure: 100 (default)
  ID-1: swap-1 type: partition size: 4 GiB used: 3.8 MiB (0.1%) priority: -2
  dev: /dev/nvme0n1p6 maj-min: 259:6
Sensors:
  System Temperatures: cpu: 70.0 C mobo: N/A
  Fan Speeds (RPM): N/A
Info:
  Processes: 327 Uptime: 8h 37m wakeups: 7 Memory: 7.58 GiB
  used: 2.69 GiB (35.5%) Init: systemd v: 249 tool: systemctl Compilers:
  gcc: 11.1.0 Packages: pacman: 1335 lib: 453 Shell: Zsh v: 5.8
  running-in: yakuake inxi: 3.3.08

Did you sort mirrors and refresh db, as needed after mirror/branch change ?

I did a sudo pacman-mirrors --fasttrack 5 && sudo pacman -Syyu