MESA-LOADER failed to run

Hi,

i'm new in manjaro, and my problem is when i'm launching game insurgency this is happen.

then i see this post, someone know how to patch this issue? i dont really know how to patch it. sorry im bad in english, I'm from indonesia.. thanks laterr :slight_smile:

welcome to the forum, you should get into the habit of providing relevant info when you create a support thread.

How to provide good information in your posts

for now:

inxi -Fxxxza --no-host
mhwd -li
cat /etc/X11/xorg.conf.d/*.conf

use the </> button above the post entry box when pasting terminal output so it's formatted properly.

is everything else working fine?
this only happens when loading that game? or every game?

I have a similar issue. The output for the above commands are:
inxi -Fxz

System:    Host: vivek-pc Kernel: 5.2.11-1-MANJARO x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 9.1.0 Desktop: KDE Plasma 5.16.4 
           Distro: Manjaro Linux 
Machine:   Type: Desktop System: Gigabyte product: B450M DS3H v: N/A serial: <filter> 
           Mobo: Gigabyte model: B450M DS3H-CF v: x.x serial: <filter> UEFI [Legacy]: American Megatrends v: F4 
           date: 01/25/2019 
CPU:       Topology: Quad Core model: AMD Ryzen 5 2400G with Radeon Vega Graphics bits: 64 type: MT MCP arch: Zen 
           L2 cache: 2048 KiB 
           flags: avx avx2 lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 sse4a ssse3 svm bogomips: 57519 
           Speed: 2047 MHz min/max: 1600/3600 MHz Core speeds (MHz): 1: 1997 2: 1478 3: 1393 4: 1452 5: 1383 6: 1421 7: 1383 
           8: 1420 
Graphics:  Device-1: AMD Raven Ridge [Radeon Vega Series / Radeon Vega Mobile Series] vendor: Gigabyte driver: amdgpu 
           v: kernel bus ID: 06:00.0 
           Display: x11 server: X.Org 1.20.5 driver: amdgpu FAILED: ati unloaded: modesetting resolution: 1920x1080~60Hz 
           OpenGL: renderer: AMD RAVEN (DRM 3.32.0 5.2.11-1-MANJARO LLVM 8.0.1) v: 4.5 Mesa 19.1.5 direct render: Yes 
Audio:     Device-1: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Raven/Raven2/Fenghuang HDMI/DP Audio driver: snd_hda_intel v: kernel 
           bus ID: 06:00.1 
           Device-2: Advanced Micro Devices [AMD] Family 17h HD Audio vendor: Gigabyte driver: snd_hda_intel v: kernel 
           bus ID: 06:00.6 
           Sound Server: ALSA v: k5.2.11-1-MANJARO 
Network:   Device-1: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet vendor: Gigabyte driver: r8169 v: kernel 
           port: f000 bus ID: 04:00.0 
           IF: enp4s0 state: down mac: <filter> 
           Device-2: Realtek RTL8188EUS 802.11n Wireless Network Adapter type: USB driver: r8188eu bus ID: 3-4:2 
           IF: wlp6s0f3u4 state: up mac: <filter> 
Drives:    Local Storage: total: 115.55 GiB used: 11.42 GiB (9.9%) 
           ID-1: /dev/sda vendor: Western Digital model: WDS120G2G0A-00JH30 size: 111.80 GiB 
           ID-2: /dev/sdb type: USB vendor: Generic model: Flash Disk size: 3.75 GiB 
Partition: ID-1: / size: 19.56 GiB used: 6.55 GiB (33.5%) fs: ext4 dev: /dev/sda1 
           ID-2: /home size: 86.01 GiB used: 4.87 GiB (5.7%) fs: ext4 dev: /dev/sda3 
           ID-3: swap-1 size: 3.91 GiB used: 7.0 MiB (0.2%) fs: swap dev: /dev/sda2 
Sensors:   System Temperatures: cpu: 39.5 C mobo: N/A gpu: amdgpu temp: 16 C 
           Fan Speeds (RPM): N/A 
Info:      Processes: 253 Uptime: 1h 08m Memory: 5.83 GiB used: 2.39 GiB (41.0%) Init: systemd Compilers: gcc: 9.1.0 
           Shell: bash v: 5.0.9 inxi: 3.0.36 

mhwd -li
 Installed PCI configs:
--------------------------------------------------------------------------------
                  NAME               VERSION          FREEDRIVER           TYPE
--------------------------------------------------------------------------------
           video-linux            2018.05.04                true            PCI

cat /etc/X11/xorg.conf.d/*.conf
# Read and parsed by systemd-localed. It's probably wise not to edit this file
# manually too freely.
Section "InputClass"
        Identifier "system-keyboard"
        MatchIsKeyboard "on"
        Option "XkbLayout" "us"
        Option "XkbModel" "pc105"
EndSection

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.

Forum kindly sponsored by