Laptop not waking after second suspend

When I suspend my laptop for the first it wakes up with no problems, however, if I try to suspend it again the system freezes and display does not turn on. I tried using REISUB in the frozen state, however, nothing happens. (REISUB works when the system is not frozen). Accordingly, I have to shut it down by pressing a power button.

Note I am using latest kernels as previous ones had different issues and rolling back to a previous one is not an option.

journalctl -b -1 output: https://pastebin.com/fvVPduDt
inxi -Fxzc0 output:

System:    Kernel: 5.10.7-3-MANJARO x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 10.2.1 
           Desktop: KDE Plasma 5.20.5 Distro: Manjaro Linux 
Machine:   Type: Laptop System: Micro-Star product: Bravo 15 A4DDR v: REV:1.0 serial: <filter> 
           Mobo: Micro-Star model: MS-16WK v: REV:1.0 serial: <filter> UEFI: American Megatrends 
           v: E16WKAMS.110 date: 10/29/2020 
Battery:   ID-1: BAT1 charge: 46.2 Wh condition: 46.6/51.3 Wh (91%) model: MSI Corp. MS-16WK 
           status: Charging 
           Device-1: hid-98:fd:b4:7c:55:35-battery model: HP Bluetooth Mouse Z5000 charge: N/A 
           status: Discharging 
CPU:       Info: 8-Core model: AMD Ryzen 7 4800H with Radeon Graphics bits: 64 type: MT MCP 
           arch: Zen 2 rev: 1 L2 cache: 4 MiB 
           flags: avx avx2 lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 sse4a ssse3 svm bogomips: 92660 
           Speed: 2101 MHz min/max: 1400/2900 MHz boost: enabled Core speeds (MHz): 1: 2101 
           2: 1959 3: 1401 4: 1395 5: 1408 6: 1397 7: 1397 8: 1397 9: 1859 10: 1682 11: 1617 
           12: 1402 13: 1529 14: 1576 15: 1397 16: 1397 
Graphics:  Device-1: AMD Navi 14 [Radeon RX 5500/5500M / Pro 5500M] vendor: Micro-Star MSI 
           driver: amdgpu v: kernel bus ID: 03:00.0 
           Device-2: AMD Renoir vendor: Micro-Star MSI driver: amdgpu v: kernel bus ID: 07:00.0 
           Display: x11 server: X.Org 1.20.10 driver: loaded: amdgpu,ati 
           unloaded: modesetting,radeon resolution: 1920x1080~120Hz 
           OpenGL: renderer: AMD RENOIR (DRM 3.40.0 5.10.7-3-MANJARO LLVM 11.0.1) 
           v: 4.6 Mesa 20.3.3 direct render: Yes 
Audio:     Device-1: AMD Navi 10 HDMI Audio vendor: Micro-Star MSI driver: snd_hda_intel v: kernel 
           bus ID: 03:00.1 
           Device-2: AMD Raven/Raven2/FireFlight/Renoir Audio Processor vendor: Micro-Star MSI 
           driver: N/A bus ID: 07:00.5 
           Device-3: AMD Family 17h HD Audio vendor: Micro-Star MSI driver: snd_hda_intel 
           v: kernel bus ID: 07:00.6 
           Sound Server: ALSA v: k5.10.7-3-MANJARO 
Network:   Device-1: Intel Wi-Fi 6 AX200 driver: iwlwifi v: kernel bus ID: 04:00.0 
           IF: wlp4s0 state: up mac: <filter> 
           Device-2: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet vendor: Micro-Star MSI 
           driver: r8169 v: kernel port: f000 bus ID: 05:00.0 
           IF: enp5s0 state: down mac: <filter> 
Drives:    Local Storage: total: 476.94 GiB used: 60.09 GiB (12.6%) 
           ID-1: /dev/nvme0n1 vendor: Toshiba model: N/A size: 476.94 GiB temp: 43.9 C 
Partition: ID-1: / size: 97.93 GiB used: 12.46 GiB (12.7%) fs: ext4 dev: /dev/nvme0n1p3 
           ID-2: /boot/efi size: 511 MiB used: 312 KiB (0.1%) fs: vfat dev: /dev/nvme0n1p1 
           ID-3: /home size: 353.19 GiB used: 47.62 GiB (13.5%) fs: ext4 dev: /dev/nvme0n1p4 
Swap:      ID-1: swap-1 type: partition size: 16.6 GiB used: 3 MiB (0.0%) dev: /dev/nvme0n1p2 
Sensors:   System Temperatures: cpu: 71.8 C mobo: N/A 
           Fan Speeds (RPM): N/A 
           GPU: device: amdgpu temp: 49.0 C device: amdgpu temp: 48.0 C fan: 65535 
Info:      Processes: 395 Uptime: 40m Memory: 15.1 GiB used: 8.84 GiB (58.5%) Init: systemd 
           Compilers: gcc: 10.2.0 Packages: 1273 Client: KDE Plasma v: 5.20.5 inxi: 3.2.02