Laggy Raven animation on Manjaro Budgie 20.0

So I've just installed Manjaro Budgie 20.0, which I love. The problem I'm facing is that whenever I open Raven panel, the animation is choppy, this is the recording:

This runs on a T495 laptop.

Output of inxi -Fx:

System:    Host: home Kernel: 5.6.11-1-MANJARO x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 9.3.0 Desktop: Budgie 10.5.1
           Distro: Manjaro Linux
Machine:   Type: Laptop System: LENOVO product: 20NK000HMH v: ThinkPad T495 serial: <root required>
           Mobo: LENOVO model: 20NK000HMH serial: <root required> UEFI: LENOVO v: R12ET50W(1.20 ) date: 02/19/2020
Battery:   ID-1: BAT0 charge: 51.5 Wh condition: 51.5/50.5 Wh (102%) model: LGC 02DL007 status: Full
           Device-1: hidpp_battery_1 model: Logitech Wireless Mouse MX Master 3 charge: 100% (should be ignored)
           status: Discharging
CPU:       Topology: Quad Core model: AMD Ryzen 5 PRO 3500U w/ Radeon Vega Mobile Gfx bits: 64 type: MT MCP arch: Zen+ rev: 1
           L2 cache: 2048 KiB
           flags: avx avx2 lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 sse4a ssse3 svm bogomips: 33550
           Speed: 2407 MHz min/max: 1400/2100 MHz Core speeds (MHz): 1: 2571 2: 2654 3: 2558 4: 1574 5: 2363 6: 2651 7: 3407
           8: 3338
Graphics:  Device-1: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Picasso vendor: Lenovo driver: amdgpu v: kernel bus ID: 06:00.0
           Display: x11 server: X.org 1.20.8 driver: amdgpu,ati unloaded: modesetting resolution: <xdpyinfo missing>
           OpenGL: renderer: AMD RAVEN (DRM 3.36.0 5.6.11-1-MANJARO LLVM 10.0.0) v: 4.6 Mesa 20.0.6 direct render: Yes
Audio:     Device-1: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Raven/Raven2/Fenghuang HDMI/DP Audio vendor: Lenovo
           driver: snd_hda_intel v: kernel bus ID: 06:00.1
           Device-2: Advanced Micro Devices [AMD] Raven/Raven2/FireFlight/Renoir Audio Processor vendor: Lenovo driver: N/A
           bus ID: 06:00.5
           Device-3: Advanced Micro Devices [AMD] Family 17h HD Audio vendor: Lenovo driver: snd_hda_intel v: kernel
           bus ID: 06:00.6
           Sound Server: ALSA v: k5.6.11-1-MANJARO
Network:   Device-1: Intel Wireless-AC 9260 driver: iwlwifi v: kernel bus ID: 01:00.0
           IF: wlp1s0 state: up mac: 08:71:90:be:c9:8b
           Device-2: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet vendor: Lenovo driver: r8169 v: kernel port: 3400
           bus ID: 03:00.0
           IF: enp3s0f0 state: down mac: 98:fa:9b:fb:5b:da
           Device-3: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet vendor: Lenovo driver: r8169 v: kernel port: 2000
           bus ID: 04:00.0
           IF: enp4s0 state: down mac: 98:fa:9b:fb:5b:d9
           IF-ID-1: br-5ee7bd10bf11 state: down mac: 02:42:ad:73:df:8e
           IF-ID-2: docker0 state: down mac: 02:42:b8:90:61:b1
Drives:    Local Storage: total: 476.94 GiB used: 20.86 GiB (4.4%)
           ID-1: /dev/nvme0n1 vendor: Samsung model: MZVLB512HBJQ-000L7 size: 476.94 GiB
Partition: ID-1: / size: 453.42 GiB used: 20.86 GiB (4.6%) fs: ext4 dev: /dev/nvme0n1p2
           ID-2: swap-1 size: 14.97 GiB used: 3.4 MiB (0.0%) fs: swap dev: /dev/nvme0n1p3
Sensors:   System Temperatures: cpu: 66.6 C mobo: 0.0 C gpu: amdgpu temp: 66 C
           Fan Speeds (RPM): cpu: 2700
Info:      Processes: 325 Uptime: 2d 10h 32m Memory: 13.61 GiB used: 7.34 GiB (53.9%) Init: systemd Compilers: gcc: 9.3.0
           Shell: zsh v: 5.8 inxi: 3.0.37

Output of mhwd -li -d

   NAME: video-linux
   ATTACHED: PCI
   VERSION: 2018.05.04
   INFO: Standard open source drivers.
   PRIORITY: 2
   FREEDRIVER: true
   DEPENDS: -
   CONFLICTS: -
   CLASSIDS: 0300 0380 0302
   VENDORIDS: 1002 8086 10de


Warning: no installed configs for USB devices found!

I'd appreciate any help and suggestions that would help me to fix this.

Forum kindly sponsored by