Issue with installing video-hybrid-amd-nvidia-450xx-prime

Hello everyone
I was using video-hybrid-amd-nvidia-440xx-prime on my hp laptop
Now I wanted to upgrace it to 450xx-prime and I simply removed 440xx-prime from Hardware Configuration and then installed 450xx-prime
But now my system gets stuck on black screen. No GUI, No TTY.
The only thing I could do was using manjaro live and timeshift to restore it to the previous state
Also I should note that I use amd-nvidia-switch to switch my graphic cards
What should I do?
Specs:

System:    Kernel: 5.8.11-1-MANJARO x86_64 bits: 64 compiler: N/A Desktop: KDE Plasma 5.19.5 tk: Qt 5.15.1 wm: kwin_x11 
           dm: SDDM Distro: Manjaro Linux 
Machine:   Type: Laptop System: HP product: HP Pavilion Gaming Laptop 15-ec1xxx v: N/A serial: <superuser/root required> 
           Chassis: type: 10 serial: <superuser/root required> 
           Mobo: HP model: 87B1 v: 31.17 serial: <superuser/root required> UEFI: AMI v: F.02 date: 05/14/2020 
Battery:   ID-1: BAT0 charge: 44.0 Wh condition: 51.0/51.0 Wh (100%) volts: 13.1/11.6 model: Hewlett-Packard Primary 
           type: Li-ion serial: N/A status: Charging cycles: 459 
CPU:       Topology: 6-Core model: AMD Ryzen 5 4600H with Radeon Graphics bits: 64 type: MT MCP arch: Zen rev: 1 
           L2 cache: 3072 KiB 
           flags: avx avx2 lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 sse4a ssse3 svm bogomips: 71895 
           Speed: 1397 MHz min/max: 1400/3000 MHz boost: enabled Core speeds (MHz): 1: 1397 2: 1397 3: 1397 4: 1394 5: 1397 
           6: 1397 7: 1397 8: 1397 9: 1402 10: 1396 11: 1398 12: 1394 
Graphics:  Device-1: NVIDIA TU117M vendor: Hewlett-Packard driver: N/A bus ID: 01:00.0 chip ID: 10de:1f99 
           Device-2: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Renoir vendor: Hewlett-Packard driver: amdgpu v: kernel bus ID: 05:00.0 
           chip ID: 1002:1636 
           Device-3: Luxvisions Innotech Limited HP TrueVision HD Camera type: USB driver: uvcvideo bus ID: 3-3:3 
           chip ID: 30c9:0013 serial: 0001 
           Display: x11 server: X.Org 1.20.9 compositor: kwin_x11 driver: amdgpu resolution: 1920x1080~60Hz s-dpi: 96 
           OpenGL: renderer: AMD RENOIR (DRM 3.38.0 5.8.11-1-MANJARO LLVM 10.0.1) v: 4.6 Mesa 20.1.8 direct render: Yes 
Audio:     Device-1: Advanced Micro Devices [AMD] Raven/Raven2/FireFlight/Renoir Audio Processor vendor: Hewlett-Packard 
           driver: snd_rn_pci_acp3x v: kernel bus ID: 05:00.5 chip ID: 1022:15e2 
           Device-2: Advanced Micro Devices [AMD] Family 17h HD Audio vendor: Hewlett-Packard driver: snd_hda_intel v: kernel 
           bus ID: 05:00.6 chip ID: 1022:15e3 
           Sound Server: ALSA v: k5.8.11-1-MANJARO 
Network:   Device-1: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet vendor: Hewlett-Packard driver: r8169 v: kernel 
           port: e000 bus ID: 02:00.0 chip ID: 10ec:8168 
           IF: eno1 state: down mac: b0:5c:da:42:34:3f 
           Device-2: Realtek RTL8822CE 802.11ac PCIe Wireless Network Adapter vendor: Hewlett-Packard driver: rtw_8822ce 
           v: N/A port: d000 bus ID: 03:00.0 chip ID: 10ec:c822 
           IF: wlo1 state: up mac: 70:66:55:bb:04:b7 
           IF-ID-1: vmnet1 state: unknown speed: N/A duplex: N/A mac: 00:50:56:c0:00:01 
           IF-ID-2: vmnet8 state: unknown speed: N/A duplex: N/A mac: 00:50:56:c0:00:08 
Drives:    Local Storage: total: 476.94 GiB used: 211.54 GiB (44.4%) 
           ID-1: /dev/nvme0n1 vendor: Toshiba model: KBG40ZNV512G KIOXIA size: 476.94 GiB speed: 31.6 Gb/s lanes: 4 
           serial: 306PEEC9PBV1 rev: HP00AE00 scheme: GPT 
Partition: ID-1: / size: 459.50 GiB used: 211.54 GiB (46.0%) fs: ext4 dev: /dev/nvme0n1p2 
Swap:      ID-1: swap-1 type: partition size: 8.80 GiB used: 0 KiB (0.0%) priority: -2 dev: /dev/nvme0n1p3 
Sensors:   System Temperatures: cpu: 51.8 C mobo: N/A gpu: amdgpu temp: 53 C 
           Fan Speeds (RPM): N/A 
Info:      Processes: 313 Uptime: 4m Memory: 7.21 GiB used: 1.76 GiB (24.4%) Init: systemd v: 246 Compilers: gcc: 10.2.0 
           Packages: pacman: 1452 Shell: Bash v: 5.0.18 running in: konsole inxi: 3.1.05

Hey I solved the problem by this guide: