Gwenview does not open

Hello, …is there any Problem with Gwenviews?

I guess since the Update it won’t open any more. after Pressing the Software nothing else happening.

System:
  Kernel: 5.9.11-2-MANJARO x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 10.2.0 
  parameters: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-5.9-x86_64 
  root=UUID=170e8758-ade9-4281-9a87-5c7f5317df71 rw 
  i915.enable_dpcd_backlight=0 
  Desktop: N/A wm: xfwm4 dm: LightDM 1.30.0 Distro: Manjaro Linux 
Machine:
  Type: Laptop System: Dell product: XPS 15 9570 v: N/A serial: <filter> 
  Chassis: type: 10 serial: <filter> 
  Mobo: Dell model: 0D0T05 v: A00 serial: <filter> UEFI: Dell v: 1.15.0 
  date: 12/25/2019 
Battery:
  ID-1: BAT0 charge: 73.8 Wh condition: 73.8/97.0 Wh (76%) volts: 12.7/11.4 
  model: SMP DELL GPM0365 type: Li-ion serial: <filter> status: Full 
CPU:
  Info: 6-Core model: Intel Core i7-8750H bits: 64 type: MT MCP 
  arch: Kaby Lake family: 6 model-id: 9E (158) stepping: A (10) microcode: DE 
  L2 cache: 9216 KiB 
  flags: avx avx2 lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx 
  bogomips: 52815 
  Speed: 800 MHz min/max: 800/4100 MHz Core speeds (MHz): 1: 800 2: 800 3: 800 
  4: 800 5: 800 6: 800 7: 800 8: 800 9: 800 10: 800 11: 800 12: 800 
  Vulnerabilities: Type: itlb_multihit status: KVM: VMX disabled 
  Type: l1tf 
  mitigation: PTE Inversion; VMX: conditional cache flushes, SMT vulnerable 
  Type: mds mitigation: Clear CPU buffers; SMT vulnerable 
  Type: meltdown mitigation: PTI 
  Type: spec_store_bypass 
  mitigation: Speculative Store Bypass disabled via prctl and seccomp 
  Type: spectre_v1 
  mitigation: usercopy/swapgs barriers and __user pointer sanitization 
  Type: spectre_v2 mitigation: Full generic retpoline, IBPB: conditional, 
  IBRS_FW, STIBP: conditional, RSB filling 
  Type: srbds mitigation: Microcode 
  Type: tsx_async_abort status: Not affected 
Graphics:
  Device-1: Intel UHD Graphics 630 vendor: Dell driver: i915 v: kernel 
  bus ID: 00:02.0 chip ID: 8086:3e9b 
  Device-2: NVIDIA GP107M [GeForce GTX 1050 Ti Mobile] driver: nvidia 
  v: 455.45.01 alternate: nouveau,nvidia_drm bus ID: 01:00.0 
  chip ID: 10de:1c8c 
  Device-3: Microdia Integrated_Webcam_HD type: USB driver: uvcvideo 
  bus ID: 1-12:5 chip ID: 0c45:671d 
  Display: x11 server: X.Org 1.20.9 driver: modesetting,nvidia 
  unloaded: intel,nouveau alternate: fbdev,nv,vesa display ID: :0.0 screens: 1 
  Screen-1: 0 s-res: 3840x1080 s-dpi: 96 s-size: 1016x286mm (40.0x11.3") 
  s-diag: 1055mm (41.6") 
  Monitor-1: eDP-1 res: 1920x1080 hz: 60 dpi: 142 size: 344x194mm (13.5x7.6") 
  diag: 395mm (15.5") 
  Monitor-2: DP-3 res: 1920x1080 hz: 60 dpi: 82 size: 598x336mm (23.5x13.2") 
  diag: 686mm (27") 
  OpenGL: renderer: Mesa Intel UHD Graphics 630 (CFL GT2) v: 4.6 Mesa 20.2.3 
  direct render: Yes 
Audio:
  Device-1: Intel Cannon Lake PCH cAVS vendor: Dell driver: snd_hda_intel 
  v: kernel alternate: snd_soc_skl,snd_sof_pci bus ID: 00:1f.3 
  chip ID: 8086:a348 
  Sound Server: ALSA v: k5.9.11-2-MANJARO 
Network:
  Device-1: Intel Wireless-AC 9260 driver: iwlwifi v: kernel port: 3000 
  bus ID: 3b:00.0 chip ID: 8086:2526 
  IF: wlp59s0 state: up mac: <filter> 
  Device-2: Intel Wireless-AC 9260 Bluetooth Adapter type: USB driver: btusb 
  bus ID: 1-4:3 chip ID: 8087:0025 
Drives:
  Local Storage: total: 1.88 TiB used: 1.54 TiB (81.9%) 
  SMART Message: Required tool smartctl not installed. Check --recommends 
  ID-1: /dev/nvme0n1 vendor: Samsung model: SSD 970 EVO Plus 2TB 
  size: 1.82 TiB block size: physical: 512 B logical: 512 B speed: 31.6 Gb/s 
  lanes: 4 serial: <filter> rev: 2B2QEXM7 scheme: GPT 
  ID-2: /dev/sda type: USB model: USB Flash Disk size: 58.05 GiB block size: 
  physical: 512 B logical: 512 B serial: <filter> rev: 1100 scheme: GPT 
Partition:
  ID-1: / raw size: 1.82 TiB size: 1.79 TiB (98.38%) used: 1.53 TiB (85.7%) 
  fs: ext4 dev: /dev/nvme0n1p3 
Swap:
  Kernel: swappiness: 10 (default 60) cache pressure: 100 (default) 
  ID-1: swap-1 type: partition size: 3.91 GiB used: 0 KiB (0.0%) priority: -2 
  dev: /dev/nvme0n1p2 
Sensors:
  System Temperatures: cpu: 47.0 C mobo: N/A 
  Fan Speeds (RPM): cpu: 2501 fan-2: 2520 
Info:
  Processes: 385 Uptime: 2h 58m Memory: 30.99 GiB used: 6.62 GiB (21.4%) 
  Init: systemd v: 246 Compilers: gcc: 10.2.0 clang: 11.0.0 Packages: 1664 
  pacman: 1649 lib: 410 flatpak: 11 snap: 4 Shell: Bash v: 5.0.18 
  running in: xfce4-terminal inxi: 3.1.08

What happens if you run gwenview in a terminal?

gwenview: symbol lookup error: /usr/lib/libKF5XmlGui.so.5: undefined symbol: _ZN19KeySequenceRecorder16recordingChangedEv

so it’s locks like i don’t have the libKF5XmlGui.so.5:…

in my lib File


after Deleting Gwenviews. I can still see some remind File in:
/usr/lib/
maybe this is also a issues