Καλημέρα απο Ελλάδα!

Ανοίγω αυτό το νήμα με σκοπό να συζητάμε στα Ελληνικά. Τρέχω εδώ και λίγο καιρό την έκδοση με KDE και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

1 Like

Καλημέρα και από εμένα!

Χρησιμοποιώ Linux εδώ και αρκετά χρόνια, πιο συγκεκριμένα τη διανομή Manjaro από το Μάρτιο του 2018.
Ξεκίνησα με Xfce, που χρησιμοποιούσα ήδη σε προηγούμενες διανομές, και στη συνέχεια μεταπήδησα σε i3wm (i3-gaps για να είμαι ακριβής).

Μέχρι στιγμής δεν είχα σχεδόν καθόλου προβλήματα στο σύστημά μου, καθώς, κατά τη γνώμη μου, γίνεται πολύ καλή δουλειά από την ομάδα πίσω από τη διανομή Manjaro.

Χαίρομαι πολύ όταν βλέπω και άλλους χρήστες από Ελλάδα στο Forum! :slightly_smiling_face:

1 Like

Εγώ φίλε μου είμαι πολλά χρόνια single user με debian Είπα να αλλάξω και ενθουσιάστηκα! Άψογη αναγνώριση hardware, ο εκτυπωτής μου εγκαταστάθηκε αυτόματα, όλα δουλεύουν άψογα! Από τις αρκετές φορές που μου εμφάνισε αναβαθμίσεις, τις δύο ζήτησε να κατεβάσει 250+ πακέτα! Φοβήθηκα να σου πώ μήπως σπάσει τίποτα στην αναβάθμιση αλλα ευτυχώς όλα εντάξει!

Καμιά φορά μεσολαβούν αρκετές μέρες μεταξύ των updates, οπότε είναι λογικό να “μαζεύνονται” πολλά πακέτα.

Από προσωπική εμπειρία, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με κάποιο update. Βέβαια, είναι καλό να διαβάζεις το νήμα του αντίστοιχου update για να δεις μήπως υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξεις ή να είσαι έτοιμος για κάτι που ενδεχομένως να δεις κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης.

Κατά τα άλλα, το σύστημά μου “ρολάρει” κανονικά χωρίς προβλήματα!