Ο client του Steam δεν ανοίγει


#1

Φίλοι μου είμαι καινούργιος στα κατατόπια (και δεν σκοπεύω να τα παρατήσω). Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα μετά την εγκατάσταση του Manjaro Gnome μου είναι το ότι ενώ εγκατέστησα φαινομενικά απροβλημάτιστα το Steam, μόλις πατήσω το εικονίδιο για να ξεκινήσει η εφαρμογή, απλά μου βγάζει μία φορά να συμφωνήσω τα terms and conditions και έκτοτε καμμία αντίδραση. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα. θα παρακαλέσω η όποια απάντησή σας να γίνει ξέροντας ότι απέναντί σας έχετε έναν noob.


#2

Καλώς ήρθες συμπατριώτη στο φόρουμ του manjaro! :slight_smile:

Τι έχεις εγκαταστήσει; Μόνο το steam-manjaro ή και το steam-native;
Καλό είναι να τα έχεις εγκατεστημένα και τα δύο. Άνοιξε λοιπόν τον διαχειριστή πακέτων (pamac) βάλε steam στην αναζήτηση και εγκατέστησε και τα δύο πακέτα.

Μπορείς επίσης αυτό να το κάνεις μέσα από το τερματικό δίνοντας την εντολή:

sudo pacman -S steam-manjaro steam-native

Έχε υπ’όψιν σου ότι αργεί λίγο εώς αρκετά μερικές φορές να ανοίξει για πρώτη φορά το steam.
Αν και πάλι έχεις πρόβλημα άνοιξε το τερματικό γράψε steam και κάνε copy-paste όλο το αποτέλεσμα της εντολής εδώ για να δούμε τι μπορεί να φταίει.

Το καλύτερο βέβαια θα ήταν αν γνώριζεις έστω και λίγα αγγλικά να το κάνεις σε κάποιο άλλο νήμα του φόρουμ όπου θα μπορούσαν να βοηθήσουν και άτομα που έχουν εμπειρία με το steam.


#3

Έχεις κάνει έναν άνθρωπο ευτυχισμένο :wink:

Προφανώς και δεν είχα (ο άθλιος) εγκταστήσει και τα δύο. Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω. Ήταν το μοναδικό μελανό σημείο της εμπειρίας μου με το Manjaro. Πλέον μπορώ να απαλλαγώ απο τα windows και στον κύριο υπολογιστή μου με δεδομένο ότι έχω στη διάθεσή μου ότι χρειάζομαι.
Αγγλικά ξέρω άριστα αλλά προτιμώ να κινούμαι στην ελληνική…περιοχή να δείξουμε δραστηριότητα σαν ελληνική κοινότητα. Και πάλι σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.


#4

Να είσαι καλά φίλε μου!

Αν ξέρεις άριστα αγγλικά τότε καλό θα είναι να διαβάζεις και να συμμετέχεις στο φόρουμ, το οποίο είναι απίστευτα φιλικό και βοηθητικό. Πριν κάνεις update επίσης καλό είναι να συμβουλεύεσαι την κατηγορία “Announcements” για να ενημερώνεσαι για τυχόν προβλήματα και λύσεις στις αναβαθμίσεις.


#5

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.